Емаль АС-1171

Эмаль АС-1171

Емаль АС-1171 для забарвлення рулонного металу з алюмінію, горя-чеоцінкованной і холоднокатаної сталі

ТИП МАТЕРІАЛУ: Емаль АС-1 171 являє собою суспензію двоокису титану рутильной форми (для білої емалі) або фарбувальних пігментів (для кольорових емалей) в розчині акрилового сополимера Акасі-РБ, силіконової смоли і високомолекулярної епоксидної смоли Е-20. Епоксидну смолу вводять до складу емалі безпосередньо перед нанесенням на поверхню в якості отверждающей агента.

РІЗНОВИДИ: Емаль АС-1171А відрізняється від емалі АС тисячі сто сімдесят одна більш високими показниками еластичних властивостей завдяки вмісту спеціальної добавки. Наявність в складі емалей силіконової смоли обумовлює підвищену атмосферостой-кістка покриттів і тривале збереження хорошого декоративного виду. Випускається два види емалей: глянцеві АС-тисячі сто сімдесят одна Г і АС-1171АГ і напівматові АС-1117ПМ і АС-1171АПМ.

КОЛЬОРИ: Стандартно, акрілсіліконовая емаль АС-1171 випускається п'яти кольорів - білого, бірюзового, блакитного, слонової кістки і сірого. За погодженням із споживачем можливе виробництво емалей інших квітів.

ПРИЗНАЧЕННЯ: Емаль АС тисяча сто сімдесят одна призначається для захисно-декоративного фарбування рулонного металу з алюмінію, горячеоцинкованной і холоднокатаної сталі.

НАНЕСЕННЯ: Емаль АС +1171 наносять валковим методом по попередньо загрунтованной ґрунтовкою ЕП-0200 поверхні металу. У разі необхідності емалі АС-1171Г і АГ розбавляють циклогексанон, а емалі АС-1171ПМ і АПМ - сумішшю цнклогексанона і сольвенту (1: 1). Рекомендована робоча в'язкість 60-90 з по ВЗ-4.

ОСОБЛИВІ ВЛАСТИВОСТІ Після висихання при температурі + 280 ° С протягом (не більше 3 хв) емалі утворюють глянцеві або напівматові покриття з хорошими захисними і фізико-механічними властивостями. Покриття стійкі до дії 5% -них розчинів лугу і сірчаної кислоти, мінерального масла (веретенного) і бензину протягом не менше 96 год при кімнатній температурі. Рулонний метал з алюмінію і гарячеоцинкованої сталі, пофарбований комплексним покриттям на основі грунтовки ЕП-0200 і емалей АС одна тисячі сто сімдесят один і АС-II71 А, придатний для експлуатації в атмосферних умовах, а рулонний метал з холоднокатаної сталі - всередині приміщень. Рулонний метал, пофарбований емалями АС-П71АГ і АС-1171АПМ, може експлуатуватися в умовах великих деформацій (вигину, витяжки).

ЗБЕРІГАННЯ: Гарантійний термін зберігання - 6 місяців з дати виробництва.

СТАНДАРТ: ТУ 6-10-1693-79


Друк   E-mail